PR-1
PR-2
PR-3

babagan kita

company

apa sing kita lakoni

Gaobeidian PRISES Biotechnology Co., Ltd, sing didegake ing taun 2012, minangka perusahaan profesional, sing melu riset, pangembangan, penjualan lan layanan piranti medis diagnostik ing-Vitro, kayata Tes Kandhungan HCG lan Tes Ovulasi LH, Topeng lan Disposable Tabung Sampel Virus. Kita dununge ing Gaobeidian City, sing cedhak Xiongan New Area lan Beijing, kanthi akses transportasi sing trep.

liyane >>
  • 3000㎡

    Ukuran Pabrik

  • 10 taun

    Pengalaman

  • 100+

    Mitra

  • 60juta

    Modal Kadhaptar

  • Global

    Pasar

Kategori produk

warta

tetep niat asli lan ngupayakake pembangunan luwih akeh

Pak Meng Lingwen mesthi dijaluk ngono ”Kepiye ...

tetep niat asli lan golek liyane ...

Pak Meng Lingwen mesthi dijaluk ngono ”Kepiye ...
liyane >>

Sepuluh taun lelungan menyang ndhuwur jagad

Sepuluh taun lelungan menyang puncak jagad 2011, Gaobeidian PRISES Bio ...
liyane >>

Sajrone September lan Oktober, VP of Technol ...

Sajrone September lan Oktober, departemen VP Teknologi memimpin R&D ...
liyane >>
Hubungi Kita

Kanggo pitakon babagan produk utawa pricelist, wenehi email menyang kita lan kita bakal bisa kontak sajrone 24 jam.

Enquiry Saiki
+86 15910623759